MULTİMEDYA

Hindistan'da Uluslararası Yoga Günü etkinliğinde bir ilk: Translar da Başbakan Modi ile yoga yaptı

Hindistan Başbakanı Modi, Karnataka eyaletindeki Uluslararası Yoga Günü etkinliğine katıldı. Bu yıl etkinliğe davet edilenler konusunda ise bir ilk yaşandı.
Sitede oku
1 / 5

Hindistan Başbakanı Narendra Modi, kabul ettirilmesinde kendisinin büyük payı olan Uluslararası Yoga Günü kapsamında bu yıl da binlerce kişiyle birlikte yoga yaptı.

2 / 5

Karnataka eyaletindeki toplu yoga etkinliğine katılan Modi'nin yanında bu kez geçen yıllardan farklı olarak translar ile engelli ve anne-babası olmayan çocuklar da yer aldı.

3 / 5

Hindistan'ın haber ajansı ANI'ye konuşan trans vatandaşlardan biri bunun hayatlarının dönüm noktası olduğunun altını çizdi ve Modi'nin transların yaşamını iyileştireceğine dair umutlarını artırdığını dile getirdi.

4 / 5

Kendisi de konuşma yapan Modi, yoganın bir yaşam biçimi halini aldığını ve sağlık, denge ve işbirliği için ilham kaynağı olduğunu söyledi.

5 / 5

21 Haziran, 2014 yılından itibaren Birleşmiş Milletler tarafından 'Uluslararası Yoga Günü' olarak olarak kutlanıyor ve her yıl dünyanın birçok yerinde yogaseverler bir araya gelerek yoga yapıyor.

Yorum yaz