TÜRKİYE

Ankara'da sağanak yağış: Siparişini bırakan motokurye döndüğünde motorunun sele kapıldığını gördü

Ankara'da akşam saatlerinde etkisini yeniden artıran sağanak yağış, kentin belli bölümlerinde yaşamı olumsuz etkiledi. Keçiören ilçesinde bazı cadde ve sokaklarda su taşkınları yaşandı. İlçenin Kamilocak Mahallesi'nde şiddetli sağanak sonrası istinat duvarı park halindeki araçların üzerine çöktü. Bir motokuryenin aracı ise sulara kapıldı.
Sitede oku
Ankara'da akşam tekrar başlayan kuvvetli yağışın ardından bazı cadde, bulvar ve sokaklardaki mazgalların tıkanmasıyla yollar yağmur suyuyla doldu.
Su basan caddelerde sürücüler araçlarıyla ilerlemekte güçlük çekerken, bazı araçlar yol kenarında yağışın durması için kontak kapattı.
Sağanağa hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar metro ile otobüs duraklarının ve binaların kapalı alanlarında yağışın bitmesini bekledi.
Yağmur altında yürümek zorunda kalan bazı Ankaralılar, ayaklarının ıslanmasını önlemek amacıyla ayakkabılarına poşet geçirdi.
Anadolu Ajansı'na yansıyan görüntülerde sağanak nedeniyle su basan caddede mahsur kalan sürücü, arabanın içindeki suyu karton bardakla boşalttı.

Siparişini bırakan motokurye döndüğünde motorunun sele kapıldığını gördü

Çankaya ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası çok sayıda otomobil ve çöp konteyneri sele kapılarak sürüklendi. Bir motokurye ise apartmana siparişi bırakmaya gittiği sırada motosikleti sele kapıldı.
Belediyeler, sel ve su baskını ihtimali bulunan bölgelerde ekipleri ve iş makinelerini hazır bulunduruyor.
Yorum yaz