MULTİMEDYA

Kargo uçağı, havalimanına acil iniş yaptıktan sonra ikiye bölündü

Alman DHL firmasına ait Boeing 757-200 kargo uçağı, Kosta Rika'nın Juan Santamaria Uluslararası Havaalimanı'na acil iniş yapmak zorunda kaldı. Uçak, inişten sonra pistten çıkarak ikiye bölündü.
Sitede oku
1 / 6

Deutsche Post AG'nin bir parçası olan DHL, Kosta Rika'daki havaalanına zorunlu iniş yapan uçakta mürettebatın zarar görmediğini ve bir üyenin önlem olarak tıbbi muayeneden geçtiğini duyurdu.

2 / 6

Kosta Rika gazetesi La Nacion tarafından paylaşılan fotoğraflarda, uçağın kuyruk kısmının koptuğu ve bir kanadının kırıldığı görülüyor.

3 / 6

Kosta Rika sivil havacılık otoritesi müdür yardımcısı Luis Miranda Munoz, Guatemala'dan kalkan uçağın hidrolik sisteminde bir arıza meydana geldiğini bildirdi.

4 / 6

Bir Boeing sözcüsü, uçaktaki sorunu soruşturma makamlarına ileteceğini belirtti.. DHL ve havaalanı yetkilileri, uçağı taşımak için birlikte çalıştıklarını söyledi.

5 / 6

DHL'den yapılan açıklamada, “DHL'nin olay yeri müdahale ekibi görev başında. Ne olduğunu anlamak için ilgili makamlarla bir soruşturma yürütülecek” ifadeleri yer aldı.

6 / 6

Öte yandan, uçuşların durdurulduğu Juan Santamaria Uluslararası Havalimanı'nın yeniden açılmasını bekleyen yolcular, havaalanı girişinde uzun kuyruklar oluşturdu.

Yorum yaz