MULTİMEDYA

Öldükleri yere Kobe Bryant ile kızının heykeli dikildi

ABD Los Angeles'ta yaşayan bir heykeltıraş, 2 yıl önce uçak kazasında kızıyla birlikte hayatını kaybeden basketbol efsanesi Kobe Bryant ile kızının heykelini dikti.
Sitede oku
1 / 5

NBA efsanesi Kobe Bryant ve kızı Gianna'nın bronz bir heykeli, Kaliforniya'nın Calabasas ilçesindeki kaza yerine dikildi.

2 / 5

41 yaşındaki Bryant ve 13 yaşındaki kızı Gianna'nın yanı sıra 7 kişinin daha yaşamını yitirdiği 26 Ocak 2020 tarihindeki kazaya, yoğun sisle birlikte pilot hatasının neden olduğu belirtilmişti.

3 / 5

Heykeltıraş Dan Medina tarafından oluşturulan heykel, Kobe Bryant'ı Lakers forması giymiş ve kızı Gianna'ya sarılmış bir şekilde tasvir edildi.

4 / 5

Heykelin kaidesinde bulunan plakette ise,, kazada hayatını kaybeden 9 kişinin isimleri yer alıyor. Medina, heykelin bölgede kalıcı olacağını açıkladı.

5 / 5

Öte yandan, Kobe'nin eşi Vanessa Bryant'ın avukatlarının, kazadan sonra ölenlerin de dahil olduğu kaza mahalline ait fotoğrafların, fotoğrafların polis ve itfaiye çalışanları arasında geniş çapta paylaşıldığını iddia etmesi üzerine açılan davanın ilk duruşması da 22 Şubat'ta görülecek.

Yorum yaz