TÜRKİYE

Eski nişanlısı Dilara Yıldız'ı silahla öldüren Oktay Dönmez'in görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul'da 29 yaşındaki avukat Dilara Yıldız’ın eski nişanlısı tarafından öldürülmesine ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, genç kadının endişeli olduğu, şüphelinin bir anda yere doğru ittiği Yıldız’a peş peşe ateş ettiği, polis ekiplerini görünce yere yatarak teslim olduğu yer alıyor.
Sitede oku
İstanbul Tuzla'da 10 Ocak 2021 tarihinde 29 yaşındaki avukat Dilara Yıldız'ı silahla öldüren eski nişanlısı Oktay Dönmez'in cinayet anına dair görüntüleri ortaya çıktı.
Görüntülerde, bir restoranda Dilara Yıldız’ın Oktay Dönmez’in yanında oturduğu, karşılarında ise başka bir şahsın bulunduğu görülüyor.
Yıldız’ın endişeli bir ifadeyle ellerini yüzüne doğru götürdüğü, telefonla görüşen şüpheli Dönmez’in telefonu kapatıp bir anda ayağı kalktığı, Dilara Yıldız’ın şüpheliye engel olmaya çalıştığı da görüntülerde yer alıyor.
Aniden sinirlenen Dönmez, Yıldız’ı yere doğru itip, yere düşen genç kadına peş peşe ateş ediyor.
Bu sırada mekanda bulunan 2 şahsın da kaçarak uzaklaştığı, peşlerinden giden şüphelinin onlara doğru ateş ettiği, daha sonra polis ekiplerinin geldiğini fark eden şüpheli Dönmez’in yere doğru yüzüstü yatarak teslim olduğu yer alıyor.
TÜRKİYE
Tuzla'da kadın cinayeti: Eski nişanlısını silah zoruyla götürdüğü restoranda öldürdü
TÜRKİYE
Eski nişanlısı tarafından öldürülen avukat Dilara Yıldız'ın son konuşması ortaya çıktı
Yorum yaz