MULTİMEDYA

Moskova'da yılbaşı ve Noel heyecanı başladı

Çoğunlukla şehir merkezlerindeki geniş meydan ve caddelere kurulan etkinlik alanlarının Moskova'daki merkezi, bu yıl da Kızıl Meydan oldu. 2022 senesine giriş için rengarenk ışıklandırılan şehir, 6 Ocak'ta kutlanacak olan Noel için de ayrıca süslendi.
Sitede oku
1 / 7

Kasımın son haftasında başlayan, Moskova'nın en büyük paten pistinin yılbaşı hazırlıkları bitti. Rusya Fuar Merkezi'nde yer alan buz pisti, çeşitli süslemelerle donatıldı.

2 / 7

Moskova sakinlerinin Noel'de uğrak noktası olan Rus Ortodoks kiliselerinden, Kurtarıcı İsa Katedrali'nin önündeki hazırlıklar da tamamlandı.

3 / 7

Katedral kutlamalara hazır olsa da, 6 Ocak'ta yapılacak olan Noel ayinlerine girişler, Kovid-19 salgını nedeniyle kısıtlı tutulacak.

4 / 7

Moskova'nın kalbi Kızıl Meydan'a ise, Yeni Yıl ve Noel pazarı kuruldu. Hediyelik eşya satışlarının yanı sıra eğlenceli aktiviteler için de organize edilen panayır, dünyanın en iyi Noel pazarları arasında gösteriliyor.

5 / 7

Ailelerin hep birlikte ziyaret ettiği alanda çocuklar da renkli atmosfere ortak olma fırsatı yakalıyor.

6 / 7

Moskova'nın farklı noktalarına yerleştirilen buz pistlerinden biri de Kızıl Meydan'a kurulan etkinlik alanına yapıldı. Pistin çevresi de süslenerek yeni yıl için ışıklandırıldı.

7 / 7

Turistlerin de ilgisini çeken özel hazırlıkları şehrin çeşitli yerlerinde görmek mümkün.

Yorum yaz