MULTİMEDYA

Türkiye lodosa teslim oldu: Çatılar uçtu, ağaçlar kökünden söküldü

Türkiye'nin özellikle batı kesimlerinde etkili olan fırtına, hayatı olumsuz etkiliyor. İstanbul Esenyurt'ta üzerlerine çatı düşen 2 kişi hayatını kaybetti. Çatalca'da ise bir saat kulesi devrildi. Pek çok ilde şiddetli rüzgar nedeniyle çatılar uçtu, ağaçlar da devrildi.
Sitede oku
1 / 17
İstanbul Esenyurt'ta lodos nedeniyle uçan apartmanın çatısı biri bebek 4 kişinin üzerdine düştü
2 / 17
İstanbul Bağcılar'da site içinde bulunan kafenin çatısı şiddetli lodos nedeniyle tamamen uçtu. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen olayda 2 kişi yaralandı, 6 araç hasar gördü.
3 / 17
Bursa'nın Gürsu ilçesinde ise fırtına nedeniyle bir ağaç yoldan geçmekte olan yolcu minibüsünün üzerine düştü. Minibüsteki 2 yolcu yaralandı.
4 / 17
Edirne'de restorasyon çalışmaları kapsamında binayı çevreleyen sac levhalar, kuvvetli rüzgar nedeniyle kamyonetin üzerine ve yola devrildi. Bu sırada bölgeden geçen bir kişi, levhaların altında kalmaktan son anda kurtuldu.
5 / 17
Tekirdağ'da denizde oluşan dev dalgaların karaya dökülmesi ile Süleymanpaşa ilçesinde adeta tsunamiyi andıran görüntüler oluştu.
6 / 17
Tekirdağ'da lodosla birlikte boyu 10 metreye kadar ulaşan dev dalgalar kıyıya vurdu.
7 / 17
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde bir okulun bahçesindeki 50 yıllık çam ağacı şiddetli fırtınaya dayanamayarak çocukların bahçede oynadığı sırada ana sınıfının bulunduğu binanın üzerine devrildi
8 / 17
Bursa genelinde dün geceden itibaren etkisi devam eden şiddetli lodos ve fırtına bir çok evin çatısı uçurdu. Elektrik direkleri, ağaçlar ve panolar devrildi.
9 / 17
Bursa genelinde dün geceden bu yana devam eden fırtına şehri birbirine kattı. Saatteki hızı 80 kilometreye varan şiddetli lodos yüzünden havalanan çatı ve tenteler araçlara zarar verdi.
10 / 17
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, lodos bir evin çatısını uçurdu. Uçan çatı park halindeki bir otomobilin üzerine düştü.
11 / 17
İstanbul Avcılar'da bir iş yerinin bahçesinde bulunan güvenlik kulübesi, içinde görevli varken uçtu.
12 / 17
İstanbul'da Beylikdüzü’nde yağış ve fırtına nedeniyle bir binanın çatısının uçtu.
13 / 17
İstanbul Beyoğlu’nda fırtınanın etkisiyle bir binanın çatısı üzerinde kaynak yapılmış halde bulunan büyük bir parça esen şiddetli rüzgarın etkisiyle yan binanın çatısına uçtu.
14 / 17
Balıkesir'de, Edremit Körfezi'nde gece saatlerinden bu yana etkili olan lodos fırtınasının hız 100 kilometreyi aştı. Sahil bölgeleri dışında Havran ilçesinde de asırlık dev ağaçlar devrildi.
15 / 17
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde etkili olan fırtına bazı evlerin çatısını uçurdu. Birçok köyde elektrik telleri koparken, itfaiye ekipleri yoğun mesai harcıyor.
16 / 17
İzmir'in Tire ilçesinde etkili olan fırtına ağaçları devirdi. Saraybosna Caddesi’nde kökünden sökülen bir ağaç, yolun trafiğe kapanmasına sebep oldu.
17 / 17

Çatalca'da saat kulesi devrildi. Devrilen saat kulesi parçalara ayrıldı.

Yorum yaz