MULTİMEDYA

Andrey Stenin Basın Fotoğrafçılığı yarışmasının kazananları

Uluslararası Andrey Stenin Basın Fotoğrafçılığı Yarışması’nın büyük ödülü sahibini buldu. Bu yıl büyük ödül Rus fotoğrafçı Mariya Gelman ile Türk foto muhabir Şebnem Coşkun'un çalışmalarına gitti.
Sitede oku
Uluslararası Andrey Stenin Basın Fotoğrafçılığı Yarışması'nın bu yılki kazananları, Sputnik'in galerisinde.
1 / 10
Büyük ödülün sahibi olan çalışmalardan biri, Türk foto muhabir Şebnem Coşkun’un ‘Sualtı Yaşamında Yeni Tehlike Kovid-19 Atıkları’ isimli fotoğrafı.
2 / 10
Büyük ödül sahibi St. Petersburglu fotoğrafçı Mariya Gelman’ın ‘M+T’ isimli fotoğraf serisi, farklı zihinsel ve fiziksel engelleri bulunan kişilerin, eğitmenler ve gönüllülerle birlikte özgürce yaşadığı Svetlana sosyal köyündeki Down sendromlu yaşlı bir çiftin dokunaklı hikayesini konu alıyor.
3 / 10
Rus cerrah, Moskova’daki geçici Kovid-19 hastanesinde ameliyat yapıyor. Rus fotoğrafçı Sergey Bobılev.
4 / 10
ABD’de George Floyd protestoları sırasında yakılan bina önünde duran protestocu. Hindistanlı fotoğrafçı Chandan Khanna.
5 / 10
Endonezya’daki bir hastanede, Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybeden hastanın cesedi tıbbi atıklar torbasının içinde bir masanın üzerinde yatıyor. Endonezyalı fotoğrafçı Joshua Irwandi’nin çalışması.
6 / 10
Bangladeşli fotoğrafçı Muhammad Amdad Hossain, esmer insanlarda nadir görülen açık mavi gözlü dede ile torunlarını görüntüledi.
7 / 10
Bangladeşli fotoğrafçı Abdul Momin’in karesinde sirk fillerinin banyo keyfi.
8 / 10
Suriyeli fotoğrafçı Mouneb Taim’in ‘Enkazlardaki parkour’ adlı çalışma.
9 / 10
Rus fotoğrafçı Darya İsayeva’nın ‘Evdeki Olimpiyat’ adlı eseri. Fotoğrafta, Olimpiyat kürek şampiyonu karantina sırasında Moskova’daki evinde.
10 / 10
Bangladeşli Rafid Yasar’ın ‘Mutlu çiftçi’ adlı çalışması.
Şebnem Coşkun'un 'Gilindire Mağarası. Tek nefeste' isimli çalışması, 2020 yılında Andrey Stenin Yarışması'nın Spor Tek Kare kategorisinde kazanmıştı.
Yorum yaz