Bernie Sanders'ın viral pozu bu sefer de Cadılar Bayramı kostümüne ilham oldu

Eski başkan adayı ve Senatör Bernie Sanders'ın yün eldivenleriyle bacak bacak üstüne atarak oturduğu pozu bu sefer de seksi Cadılar Bayramı kostümüne ilham oldu.
Sitede oku
Genelde genç kızların rağbet ettiği ABD'li moda markası Dolls Kill, Bernie Sanders'ın ABD Başkanı Joe Biden'ın yemin törenindeki pozundan esinlenerek ürettiği seksi Cadılar Bayramı kostüm setini 58 dolardan piyasaya çıkardı.
Mağazanıın internet sitesinde kostümün açıklamasında Sanders'ın poz sonrası internette viral olmasına atıf yapılarak "Bu kostümle viral olacaksınız! Bu siyasetçi kostümü rahat eldivenler, gri bir ceket ve yüz maskesi ile gelecek" denildi.
Sanders, sosyal medyada espriler yapılan pozu hakkında "Orada oturup hem ısınmaya hem de neler olup bittiğine dikkat etmeye çalışıyordum" açıklaması yapmıştı.
Viral olan pozun ardından, Senatör Sanders'ın oyuncak bebeği 20 bin 300 dolara satılmış, viral olan geri dönüştürülmüş yün eldivenleri ise seri üretime geçmişti. Ayrıca, Sanders törendeki fotoğrafının yer aldığı sweatshirtleri bir yardım kuruluşu için satışa çıkarmıştı.
Yorum yaz