DÜNYA

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'ten muhalefete: Siyasi kundakçılık yapmayın

AK Partili Kabaktepe, muhalefetin yanlış bilgilerle toplumu ayrıştırmaya çalıştığını ve devleti aciz göstermek istediğini belirterek “Doğal afetler kişisel hesaplara malzeme yapılamayacak kadar önemlidir. Yangınların söndürülmesi için güç birliği yapılması gereken bir süreçte, politik kariyerperestliğe teslim olup siyasi kundakçılık yapmayın" dedi.
Sitede oku
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, son günlerde meydana gelen orman yangınları üzerinden muhalefetin kara propaganda yürüttüğünü öne sürdü.
İstanbul Arnavutköy ilçe başkanlığı ve belediye başkanlığı ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan  Kabaktepe, şunları söyledi:
"Bir doğal afet meydana geldiği vakit ‘Nasıl faydalı olabilirim?’ düşüncesiyle bir araya gelmek esastır. Bu durumu bir takım kişisel hesaplara, siyasal manevralara, politik yönlendirmelere malzeme etmenin millete bir faydası yoktur. Yangınların söndürülmesi için güç birliği yapılması gereken bir süreçte, politik kariyerperestliğe teslim olup siyasi kundakçılık yapmayın."
Kabaktepe şu ifadeleri kullandı: 
Yorum yaz