DÜNYA

3. kata balta fırlattı, satırla tehdit etti

Bursa'da bir kişi, akrabasının oturduğu 3. kata balta fırlattıktan sonra keserle tehdit etti.
Sitede oku
Bursa'da madde bağımlısı olduğu belirtilen kişinin akrabalarını sürekli tehdit ettiğini, cinsel organını gösterdiğini belirten Ömer Ali Şahin son olarak cep telefonu kamerası ile 3. kata fırlatılan baltayı ve satırla tehdit edildiği anları kayıt altına aldı.
İki aydır sürekli olayların devam ettiğini, defalarca şikayetçi olduğunu fakat yeğeni olan bu kişinin hiçbir ceza almadığını belirten Şahin, yetkililere önlem çağrısında bulundu. 
Videoda zaten her şeyin açık ve net şekilde görüldüğünü ifade eden Şahin, "Şahıs madde bağımlısı, madde satıcısı, sicili bozuk olan ve pandemi sebebiyle şartlı tahliyeyle cezaevinden çıkan bir şahıs. Aynı zamanda bizim akrabamız oluyor. Uzun süredir sürekli bir saldırı halleri var. Eve balta fırlatmasından mı, silah çekmesinden mi, yoksa sürekli tehditler savurmasından mı, evdeki çocuklara, kadınlara cinsel organını göstermesinden mi, yoksa mahallede uyuşturucu satmasından dolayı mahallede sürekli farklı araçların girip çıkmasından mı, hangi birinden bahsedeceğimizi bilemiyoruz açıkçası" ifadesini kullandı. Şahin, şöyle devam etti:

'İki tane yeğenim var, kapının önüne çıkartmaya korkuyoruz'

'Yardım bekliyoruz'

Yorum yaz