DÜNYA

Erdoğan: Tescilli Türkiye düşmanlarının peşine düşerek ülkenin geleceğine talip olmaya kalkanların sonu hüsrandır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefeti hedef alarak, "Tescilli Türkiye düşmanlarının peşine düşerek ülkenin geleceğine talip olmaya kalkanların sonu hüsrandır" dedi.
Sitede oku
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'daki konuşmasında muhalefete yüklenerek, "Tescilli Türkiye düşmanlarının peşine düşerek ülkenin geleceğine talip olmaya kalkanların sonu hüsrandır" dedi.
Erdoğan, Hatay'a eğitim alanında 8 bin 136 adet yeni derslik kazandırdıklarını belirterek, "Hatay'a ikinci devlet üniversitesi olarak İskenderun Teknik Üniversitesi'ni biz kurduk" şeklinde konuştu.
Hatay Stadı önünde vatandaşlara hitabında 2023 seçimlerini hatırlatarak, "Sizlere inanıyor ve güveniyorum, 2023'e hazırlanıyor muyuz?" dedi. Burada vatandaşlara hitap eden Erdoğan, "Hatay'ın gençliğine ne gerekiyorsa yapacağız" dedi. 
Erdoğan, Hatay' yönelik yapılan çalışmalardan bahsederek, "Şu havalimanına kim yaptı? Havalimanından buraya İskenderun'a 3 geliş 3 geliş, bu yolları kim yaptı? Diğerlerinin burada yaptığı bir yol var mı? Bizim işimiz gücümüz bu. Amik ovası sürekli taşkınlar altındaydı, Amik Ovası'nı bu taşkınlardan kurtardık mı?" diye konuştu.
Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan detaylar şöyle:
Yorum yaz