DÜNYA

Bodrum Belediye Başkanı Aras: Hedefimiz alt yapıyı güçlendirerek yıl boyunca Bodrum'da turizmi canlı tutmak

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, "Hedefimiz alt yapıyı güçlendirerek yıl boyunca Bodrum’da turizmi canlı tutmak. 2.5 milyon turist ve 5 milyar dolarlık bir hedefimiz var. Bu hedefe ulaşabileceğimize inanıyoruz" dedi.
Sitede oku
Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Bodrum Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Global Turism Forum Bodrum Zirvesi kapsamında, küresel siyasetin ve turizmin önemli isimleri Kovid-19 sürecinde sektörün durumunu konuşmak için bir araya geldi. 
Etkinliğin ilk oturumunda Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan konuşmalarını gerçekleştirdi. 
Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, konuşmasında pandemi döneminde Bodrum'un nüfusunun 3'e katlandığını belirterek yeni koşullara adapte olarak turizmi 12 ay boyunca sürdürmek istediklerini söyledi. Aras, "Hedefimiz alt yapıyı güçlendirerek yıl boyunca Bodrum’da turizmi canlı tutmak. 2.5 milyon turist ve 5 milyar dolarlık bir hedefimiz var. Bu hedefe ulaşabileceğimize inanıyoruz" ifadelerini kullandı.
"Bodrumu dünyanın mavi Davo'su haline getirmek istiyoruz" diyen Aras, konuşmasında şunları söyledi:

'Pandemi ile Bodrum’un nüfusu 3’e katlandı'

Yorum yaz