DÜNYA

Hıncal Uluç'tan İmamoğlu'na: Her şey çok güzel olmadı, her şey ... oldu, noktalı yerleri sen doldur 'güya' başkan

Sabah yazarı Hıncal Uluç, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi. İmamoğlu'nun seçim kampanyası dönemindeki sloganını hatırlatan Uluç, "Her şey çok güzel olmadı İmamoğlu. Her şey ..... oldu. Noktalı yerleri sen doldur 'güya' başkan" ifadesini kullandı.
Sitede oku
Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, 'İstanbul'a ne yaptın İmamoğlu?' başlığıyla yayımlanan yazısında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.
İmamoğlu'nun seçim kampanyası döneminde "Her şey çok güzel olacak" sloganını kullandığını hatırlatan Uluç, "Kaç yıl geçti aradan İmamoğlu? Ve söyle, İstanbul halkının hepsinin hatırladığı ne yaptın? 'Her şey' değil, 'Çok güzel olan bir, tek bir şey' söyle. Geçen hafta sonu ilk defa cumartesi çıkma izni verilince bize, Ankara'dan gelen kardeşim Kemalleri de alıp Kuzguncuk'a gittik" dedi. Uluç, şöyle devam etti:

'Her şey eski tas eski hamam'

Uluç, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının sanat dünyasına etkisine de değindi. "Bugüne gelelim İmamoğlu. Müzisyenler aç. Genel yönetim 3'er bin lira dağıttı. Bir senedir aç olanlara 3 bin lira nedir ki? Tabii hiç yoktan iyidir" ifadesini kullanan Uluç, "Peki sen, yerel yönetim ne yaptın İmamoğlu? CRR var mı elinde? Açıkhava var mı? Beşiktaş, Şişli, Kadıköy, Maltepe gibi en büyükleri başta, CHP'li belediyelerin elinde, açık, kapalı toplam kaç mekân var bilir misin?" diye yazdı.

'Müzisyenler seni omuzlarında taşır, halkın alkıştan elleri şişerdi'

İmamoğlu'na "Sakın, ama sakın bana mazeret söyleme" diye seslenen Uluç, bu konudaki yazısını şöyle noktaladı:
Yorum yaz