DÜNYA

Ertuğrul Özkök: Aldığım bir bilgiye göre Erdoğan, Biden'a bir boksörden söz edecek

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkanı Joe Biden ile görüşmesinde bir boksörden söz edeceği ve bir de kitap hediye edeceği bilgisini aldığını söyledi.
Sitede oku
Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden arasında 14 Haziran'da gerçekleşecek görüşmeyle ilgili olarak bir köşe yazısı kaleme aldı.
Sözlerine "Önceki gün aldığım bir bilgiye göre Erdoğan bu görüşmede ABD Başkanı’na bir boksörden söz edecek. Bir de kitap hediye edecek" diye başlayan Özkök, şöyle devam etti:

'Benim gençliğimde gerçek bir Türkiye efsanesiydi'

Serginin İngilizce kitabının da hazırlandığını söyleyen Özkök, fotoğraflarda önemli bir ayrıntı olduğunu söyledi. "Her fotoğrafın altında Türkçe ve İngilizce açıklamaya yer verilmiş. Bunların yanında üçüncü bir dilde daha açıklama konmuş" bilgisini veren Özkök, "Ermeni alfabesinin harfleriyle Ermenice kısa metinler. Beyoğlu Belediye Başkanı bu sergiyi Cumhurbaşkanı’na anlatırken, 'Başkan Biden’la yapacağınız görüşmede belki bu kitaptan da söz edebilirsiniz' demiş" ifadesini kullandı.

'Nur içinde yat sevgili Garbis'

Özkök, bunun güzel bir öneri olduğunu belirterek yazısının son bölümünde şunları kaydetti:
Yorum yaz