YAŞAM

Şehir şehir, sokak sokak kedisini omzunda gezdiriyor

Kocaeli’de bir yıldır birlikte yaşadığı kedisini yanından ayırmayan bir kişi, gittiği her yere kedisini de omzunda götürüyor.
Sitede oku

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde yaşayan Metin Gül, yaklaşık bir yıl önce yavru bir kedi sahiplendi. Günün belirli saatlerinde kedisini omzuna alarak dışarıya çıktığını İhlas Haber Ajansı muhabirine anlatan Gül, kedisini yanından hiç ayırmadığını söyledi.

'Safranbolu, Adana, Mersin Tarsus’u birlikte gezdik'

Kedisini gittiği farklı şehirlere de yanında götürdüğünü belirten Gül şunları ifade etti:

"1 yıl önce bir dükkanda yavru kedileri görmüştüm. Dükkan sahibiyle konuştum. O da ’tamam bir tanesini alabilirsin’ dedi. Daha sonra kediyi eve getirdik. O zaman 1 aylıktı, şimdi 1 yaşında. 1 yıldır da kendisine bakıyoruz. Tüm aşılarını yaptırdık, kısırlaştırdık şuan da bizimle beraber yaşıyor. Biz Boncuk’a alıştık, Boncuk da bize alıştı. Direkt omuzuma atlıyor. Benimle beraber seyahate çıkıyor. Boncuk’la çok fazla yer gezdik. Safranbolu, Adana, Mersin Tarsus’u gezdik hep beraber arabayla seyahat ettik, sürekli bizimle beraber. Vatandaşlar, ’nasıl yaptın, nasıl alıştırdın?’ diye bana soru soruyorlar. Boncuk’un omuzuma alıştığını söyledim. Biz hayvan severiz, evde akvaryumda balıklarım var, kuşlarım var. Hayvanlara karşı büyük bir sevgim var, ailecek öyleyiz."

Yorum yaz