DÜNYA

Johnny Depp’in ABD’deki hayranlarından Netflix’e tepki: Boykot çağrısı yaptılar

Johnny Depp’in eski eşi Amber Heard’a şiddet uyguladığı iddiaları gündemdeki yerini korurken, ABD’deki hayranları oyuncunun filmlerini silen Netflix'e karşı boykot çağrısı yaptı.
Sitede oku

Britanya'nın en çok satan tabloid gazetesi The Sun'a eski eşi Amber Heard'ı 'dövdüğünü' yazdığı için açtığı iftira davasını kaybetmesinin ardından, bazı stüdyolar Depp’le arasına mesafe koymaya başladı.

Son olarak Netflix’in de ABD’de Depp’in filmlerini kaldırmasıyla, aktörün kötü bir ilişkinin kurbanı olduğu ve haksız yere Hollywood’dan uzaklaştırıldığını savunan hayranları, ‘Johnny Depp için adalet’ etiketiyle sosyal medyada harekete geçti.

Platformun ünlü aktörün filmlerini içerikleri arasından kaldırması kimileri tarafından ‘asıl mağdura’ karşı siyasallaştırılmış bir saldırı olarak görüldü. Kimileri de bunu sansür olarak değerlendirdi. Bazı kullanıcılar Netfix’i boykot çağrısı yaptı.

Heard'ın ilişkideki asıl kötü taraf olduğuna inanan çok sayıda sosyal medya kullanıcısı platforma aktrisin filmlerini neden silmediklerini sordu.

Depp'in filmleri diğer bölgelerde platformdaki yerini hala koruyor. Netflix durum hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

Yorum yaz