SPOR

Türkiye Süper Ligi şampiyonu Medipol Başakşehir oldu

Medipol Başakşehir, Süper Lig'de Trabzonspor'un Konyaspor'a 4-3 yenilmesiyle bitime bir hafta kala şampiyon oldu. Başakşehir, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor’dan sonra şampiyon olan 6. farklı kulüp.
Sitede oku

Medipol Başakşehir, Süper Lig'in 33. hafta maçında Hes Kablo Kayserispor ile Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda karşılaştı. Medipol Başakşehir'in, takipçisi Trabzonspor'un İttifak Holding Konyaspor'a yenilmesiyle bitime bir hafta kala şampiyonluğu garantiledi.

Süper Lig'de Medipol Başakşehir ile Hes Kablo Kayserispor arasındaki mücadelenin ikinci yarısı oynanırken kesilen stat elektrikleri geldi ve karşılaşma kaldığı yerden devam etti.

Turuncu-lacivertli takımın 1-0 üstünlüğü ile devam eden karşılaşmanın 66. dakikasında stattaki teknik aksaklık nedeniyle bir anda elektrikler kesilmişti.

Mücadele 17 dakikalık aradan sonra kaldığı yerden sürdü.

Elektrikler ikinci kez kesildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Medipol Başakşehir'e tebrik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Spor Toto Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu'nu şampiyon olarak tamamlayan Medipol Başakşehir Futbol Kulübü'nü tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından kutlama mesajları paylaştı.

İletisinde "2019-20 Süper Lig Cemil Usta Sezonu şampiyonu Medipol Başakşehir Futbol Kulübü'nü ve taraftarlarını gönülden tebrik ediyorum" ifadelerine yer veren Erdoğan sonraki paylaşımına şunları kaydetti:

"Şampiyon Medipol Başakşehir ile birlikte zorlu geçen sezonda mücadeleleriyle futbolun rekabetçi fakat aynı zamanda birleştirici ruhunu yansıtan tüm takımlarımıza teşekkür ediyor, her birinin başarılarının devamını diliyorum."

2019-20 Süper Lig Cemil Usta sezonu şampiyonu @ibfk2014 Medipol Başakşehir Futbol Kulübü’nü ve taraftarlarını gönülden tebrik ediyorum. pic.twitter.com/wus8Jr1HCL

 

Boğaziçi Elektrik kesintinin nedenini açıkladı

Medipol Başakşehir - Kayserispor müsabakasında 2 kez elektrik kesintisi yaşanmıştı. Konuyla ilgili Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) şu açıklamayı yaptı:

"Başakşehir'deki Fatih Terim Stadyumu’nu da kapsayan bölgede 19 Temmuz 2020 gecesi elektrik dağıtım şebekemizde herhangi bir elektrik kesintisi yaşanmamıştır. Medipol Başakşehir - Kayserispor müsabakası sürmekte iken yaşanan elektrik kesintilerinin stadyumun jeneratör sisteminden kaynaklandığı anlaşılmıştır."

 

Başakşehirli futbolculardan Okan Buruk'a sürpriz

Futbolcular, Teknik Direktör Okan Buruk'un basın toplantısını basarak, kutlamalara burada devam etti.

Okan Buruk'un gazetecilere açıklama yaptığı sırada basın toplantısına gelen futbolcular, tezahüratlarla şampiyonluk coşkusu yaşadı.

Sevinç gösterisi sırasında Buruk'u suyla ıslatan oyuncular, ardından basın toplantısından ayrıldı.

 

Yorum yaz