DÜNYA

Bahçeli'den camiden müzik yayınına tepki: Milletimizin hassasiyetleriyle alay eden namertler bulunup cezalandırılmalıdır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir'de camilerden yapılan müzik yayınına ilişkin "Milletimizin hassasiyetleriyle alay eden namertler bulunup acilen cezalandırılmalıdır" dedi.
Sitede oku

Bahçeli, Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada İzmir'dekibazı camilerden müzik yayını yapılmasına da değinerek "Milletimizin hassasiyetleriyle alay eden namertler bulunup acilen cezalandırılmalıdır. Ezan okuma sistemine sızıp marş ve şarkı çalanların karanlık emelleri ortaya çıkarılmalıdır" dedi.

Bahçeli ayrıca, "Bu arada, hiç kimse İzmirli vatandaşlarımızı töhmet altında bırakmamalıdır. İzmir bizim iftiharımız, kurtuluşumuzun onurudur. Türkiye’mizin yükselişinden rahatsız olan, ilerleyişini hazmedemeyen provokatörlerin, organize sabotaj ve suikast timlerinin her türlü kumpasını yıka yıka bekamıza ve varlığımıza sahip çıkacağız. Bilinmelidir ki, bayrak inmeyecek, ezan dinmeyecek, vatan bölünmeyecek, Türkiye düşmeyecektir" ifadelerini kullandı. 

Bugünkü durumu 'puslu ve tahrike açık ortam' olarak değerlendiren Bahçeli, şöyle devam etti:

"Herkesin sükunet ve sağduyu içinde hareketi muhasım odakların elindeki kozları da birer birer alacak, hepsini boşa düşürecektir. Bayrağımıza el uzatanın eli kırılacak, ezanımıza dil uzatın dili koparılacak, vatanımıza ve milletimize kast edenlerin hesabı mutlaka sorulacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle sosyal mesafelere sığmayacak büyüklükteki manevi kucaklaşmalarımızla karşıladığımız Ramazan Bayramı’nın nice güzelliklere vesile olmasını temenni ediyorum."

Büyük Türk milleti ile Türk-İslam aleminin bayramını yürekten kutladığını belirten Bahçeli, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, tedavi görenlere de şifalar diledi.

Bahçeli mesajını "Kökeni, yöresi ne olursa olsun bütün vatandaşlarımıza sağlık, afiyet ve muvaffakiyetler niyaz ediyor, selam ve sevgilerimi hassaten sunuyorum" ifadesiyle tamamladı.

Yorum yaz