MULTİMEDYA

14 yaş altındakiler 40 gün sonra dışarı çıktı

Sitede oku
1 / 11
Koronavirüsle mücadelede getirilen kısıtlamalar nedeniyle yaklaşık 2 aydır evlerinde olan çocuklar, kontrollü sosyal hayat döneminin başlamasıyla birlikte bugün ilk kez sokağa adım attı.
2 / 11
Ebeveynleri eşliğinde park ve bahçelere akın eden çocuklar, güneşli havanın ve parkların tadını çıkardı.
3 / 11
Parklara gelen 14 yaş ve altındaki çocukların maske taktığı ve sosyal mesafe kuralına uyarak parklarda oyun oynadığı görüldü.
4 / 11
Kadıköy Kalamış Parkına elen bir çocuk, "Çok mutluyum parka geldiğim için" diye konuştu.
5 / 11
Sezen Mesçioğlu, "2 aydır evin içerisindeydi, nerdeyse yürümeyi unutmuşlardı. Çok mutluyuz çocuklar da çok heyecanlandı" dedi.
6 / 11
Parka gelen başka bir çocuk, "Sokağa çıkmak çok güzel burada çok eğleniyorum. Sahilde geziyorum. Eğlendiğim için de heyecanlanıyorum" şekline konuştu.
7 / 11
İstanbul’da saat 11.00 ile 15.00 arasında kendilerine tanınan sokağa çıkma iznini kullanmak isteyen 0-14 yaş grubu çocuklar, beraberinde getirdikleri oyuncaklarla oynadı ve oyun alanlarında zaman geçirdi.
8 / 11
Muratpaşa Belediyesi, 4 saatliğine sokağa çıkma izni verilen çocukları, Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’nda rüzgar gülleriyle karşıladı.
9 / 11
Çocukların mutluluğu gözlerine yansıdı.
10 / 11
İstanbul'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle sokağa çıkmaları kısıtlanan 14 yaş altı çocuklar, 11.00-15.00 saatlerinde getirilen serbestlik ile uzun bir aradan sonra dışarı çıktı. Ortaköy'e aileleriyle gelen çocuklar oyun oynadı.
11 / 11
İzmir'de, hafta sonu sokağa çıkan 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan vatandaşların ardından sokağa çıkma kısıtlaması geçici olarak kaldırılan minikler, park ve bahçelerde eğlenmeyi tercih etti.
Yorum yaz