SPOR

Bitiş düdüğünün ardından fenalaşan Yılmaz Vural: Tuzlu ayran getirin, bir şeyim kalmaz

Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, bitiş düdüğünün hemen ardından fenalaştı. Etrafındakilere, "Bana tuzlu ayran getirin, bir şeyim kalmaz" diyen Vural'ın durumu, kendisine getirilen tuzlu ayranı içtikten sonra düzeldi.
Sitede oku

Adana Demirspor ile Akhisarspor arasında oynanan maçın ardından Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural fenalaşırken, deneyimli teknik adamın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

TFF 1.Lig'in 27. haftasında bugün oynanan Adana Demirspor - Akhisarspor müsabakasının ardından Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, fenalık geçirdi. Yılmaz Vural'ın etrafındakilere, "Bana tuzlu ayran getirin, bir şeyim kalmaz" dediği, ve kendisine getirilen tuzlu ayranı içtikten sonra durumunun düzeldiği bildirildi.

Adana Demirspor ile Akhisarspor 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşma Yılmaz Vurak'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Akhisarspor'un 3-2'lik üstünlüğü ile tamamlandı.

Ege temsilcisine galibiyeti getiren golleri Sokol Cikalleshi, Onur Ayık ve Elmar Bjarnason'dan geldi.

Adana Demirspor'un gollerini ise Volkan Şen ve Mehmet Akyüz kaydetti.

Bu skorla Akhisarspor puanını 44'e yükseltti. Adana Demirspor ise 42 puanda kaldı.

Sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrılan Akhisarspor galibiyet serisini de dört maça çıkardı. Ege temsilcisi; Giresunspor, Eskişehirspor ve Osmanlıspor'un ardından Adana Demirspor'u da mağlup etti.

.

Yorum yaz