MULTİMEDYA

Panasonic'e göre 2019 yılının en iyi fotoğrafları

Sitede oku

Çok sayıda amatör fotoğrafçının katıldığı yarışmada yüzlerce çalışma çeşitli kategorilerde ödüller için yarıştı. Etkileyici manzaralar, insan portreleri ve dikkat çekici an fotoğraflarının damga vurduğu 2019 Panasonic Dünya Fotoğraf Yarışması’nın kazananları, Sputnik’in seçkisinde.

1 / 10
Yarışmanın Aksiyon kategorisinde birincilik kazanan fotoğrafçı Jakob Kennedy'nin Snowshowmen isimli fotoğraf serisinden bir kare.
2 / 10
Yarışmanın Vahşi Yaşam ve Hayvan Alemi kategorisinin birincisi fotoğrafçı Ethan Mann'ın çalışması.
3 / 10
Yarışmanın Yılın Fotoğrafı Ödülüne layık görülen fotoğrafçı Alex Ham'ın uçaktan çektiği bir kare.
4 / 10
Seyahat kategorisinde birinci seçilen Luke Fazekas'ın Kuzey Kore'nin başkenti Pyongyang'da çektiği fotoğraf serisinden bir kare. Bu fotoğrafta Pyongyang metrosu götüntülendi.
5 / 10
Yarışmanın Siyah ve Beyaz katgorisinde birincilik kazanan Avustralyalı fotoğrafçı Allen Koppe'nin görüntülediği Sidney'deki ünlü Opera binası.
6 / 10
Yarışmanın Yılın genç fotoğrafçısı Ödülünü kazanan 17 yaşındaki Henry Howard'ın uçaktan çektiği bir fotoğraf.
7 / 10
Anthony Lawrence'nin Japonya'da çektiği kış manzaralı fotoğraf serisi, yarışmanın Manzara kategorisinde de birinci oldu.
8 / 10
2019 Panasonic Fotoğraf Yarışmasının Seyahat kategorisinde birinci seçilen fotoğrafçı Luke Fazekas'ın Kuzey Kore'nin başkenti Pyongyang'da çektiği bir görüntü.
9 / 10
İnsanlar ve Portre kategorisinin birincisi fotoğrafçı Alice Mariette'nin çalışması.
10 / 10
2019 Panasonic Fotoğraf Yarışmasını kazanan fotoğrafçı Anthony Lawrence'in Japonya'da çektiği kış manzarası.
Yorum yaz