SPOR

'Rus balyoz', ABD’li rakibi 'öfkeliyi' ilk round’da nakavt etti

Kariyerinin son maçlarına çıkan ‘Rus balyoz’ lakaplı karma dövüşçü Fyodor Yemelyanenko, ABD’li Quinton ‘Rampage’ (öfkeli) Jackson’ı ,Bellator 237 dövüş gecesinde mağlup etti. Japonya’daki Saitama Super Arena’da gerçekleşen maç ilk round’da nakavtla bitti.
Sitede oku

Rus ‘balyoz’ Yemelyanenko, ABD’li rakibi ‘öfkeliyi’ Japonya’daki Bellator 237 etkinliğindeki maçta ilk round’da nakavt etti.

Yemelyanenko, müsabakada rakibinden çok daha hızlı bir performans sergiledi. Hücum konusunda daha önde olan Yemelyanenko, gücünü korumaya da özen gösterdi. Rus ‘balyoz’, daha aktif davranarak ‘öfkeli’ rakibini belirli aralıklarla kafeste köşeye sıkıştırdı.

Maçın başlamasından iki dakika 59 saniye sonra da Yemelyanenko, güçlü bir sağ kroşe göstererek rakibini mindere serdi. Hakem maçı durdururken, Yemelyanenko müsabakanın galibi ilan edildi.

Jackson’la maçının ardından Yemelyanenko 2 maça daha girecek ve kariyerini sonlandıracak. Bir sonraki maçın 2020 yazında Avrupa’da, kariyerinin son maçının da 2020 sonunda ya da 2021 başında Moskova’da gerçekleşmesi bekleniyor.

 

Yorum yaz