DÜNYA

'Şırınga çikolata'dan hayatını kaybeden Mert'e müdahale eden doktorun ifadesi ortaya çıktı

Ankara'da şırınga şeklindeki oyuncak sıvı çikolatayı yerken kapağının nefes borusuna kaçması sonucu yaşamını yitiren ilkokul öğrencisi Mert Yağız Köksal'a müdahale eden doktor ifadesinde "Bana epilepsi krizi geçirdiği söylendi" dedi.
Sitede oku

Ankara'da ilkokul öğrencisi Mert Yağız Köksal, okul kantininden aldığı şırınga şeklindeki oyuncak sıvı çikolatayı yerken kapağının nefes borusuna kaçması sonucu yaşamını yitirdi.

Mert'e müdahale eden doktorun ifadesinde ''Bana epilepsi krizi geçirdiği söylendi. Ben epilepsi krizi geçirdiğini düşündüm. Boğazında bir cismin takılı olduğu söylenmedi. O nedenle buna yönelik bir müdahalede bulunmadık'' dediği öğrenildi.

Ayrıca, Mert'in boğazına kapak kaçtığı anların görüntüsü de ortaya çıktı. Görüntülerde Mert Yağız Köksal, önce okul müdürünün odasına gidiyor. O esnada Mert'in boğazını tuttuğu görülüyor. Daha sonra hademeye boğazının tıkandığı yönünde hareketlerde bulunuyor ve Mert yere yığılıyor. Hademenin ise ifadesinde Mert'in epilepsi krizi geçirdiğini sandığı belirtiyor.

Yorum yaz