MULTİMEDYA

Londra’daki Yılın Moda Ödülleri Töreni’ne damga vuran yıldız isimler

Sitede oku

Dünyaca ünlü isimlerin hazır bulunduğu gecede kırmızı halıya Rihanna, Cate Blanchett, Julia Roberts ve Naomi Campbell damga vurdu. Modanın en önemli gecelerinden birinin kırmızı halısından kareler, Sputnik’in galerisinde.

1 / 11
Gecenin konuklarından model Elsa Hosk iki parçadan oluşan Celia Kritharioti markasına ait etek ve crop top ile gözler kamaştırdı.
2 / 11
Törenin konuklarından şarkıcı Rita Ora siyah beyaz, 16 Arlington elbisesi ve yeşil göz makyajı ile dikkatleri üzerine çekti.
3 / 11
Gecenin konuklarından model Doina Ciobanu, kırmızı halıda poz verirken...
4 / 11
Yeni Zelandalı model Stella Maxwell, kırmızı halı için seçtiği cesur göğüs dekolteli elbisesiyle dikkatler üzerinde topladı.
5 / 11
Game of Thrones dizisi ile ün kazanan ve şu an gösterimde olan yeni filmi Bir Şans Daha ile gündemde olan oyuncu Emilia Clarke, sıradışı elbisesiyle kırımızı halıda dikkatler çekti.
6 / 11
Tören için Armani kıyafeti seçen İngiliz oyuncu Cate Blanchett, duru güzelliği, zarifliği ve abartısız haliyle gecenin en şık kadınlarından biri oldu.
7 / 11
Şarkıcı Rihanna, Yılın En İyi Lüks Sokak Giyim Markası dalında ödül aldı.
8 / 11
19 yaşındaki Güney Sudanlı Adut Akech, Yılın Modeli Ödülü'nü kazandı.
9 / 11
Katıldığı çoğu gecede iddialı kıyafetler tercih eden dünyaca ünlü model Irina Shayk, Londra'daki etkinlikte rüküşlüğüyle konuşuldu. Shayk, Burberry imzalı gri elbisesi, topuz yaptığı saçları ve hiç yokmuş gibi görünen makyajıyla gecenin öz güveni en yüksek konuğu olarak hafızalara kazındı.
10 / 11
Yaşam Boyu Başarı Ödülü'ne layık görülen ünlü modacı Giorgio Armani'ye ödülünü ünlü oyuncu Julia Roberts takdim etti.
11 / 11
İngiltere Moda Konseyi tarafından düzenlenen gecede bir döneme damga vuran ünlü top model Naomi Campbell (ortada), Yılın Moda İkonu seçildi.
Yorum yaz