DÜNYA

İstanbul Barosu Başkanı Durakoğlu'ndan 'avukat videosu'na dair açıklama: Gereği yapıldı

Avukat Fatma Begüm Kaçmaz'ın sosyal medyada paylaştığı video tepkilere neden oldu. İstanbul Barosu Başkanı Mehmet Durakoğlu, "Yönetim Kurulumuz tarafından gereği yerine getirilmiştir. Daha fazla yorum amaca hizmet ediyor" dedi.
Sitede oku

Sosyal medyada tepki çeken 'adliyede bir gün' videosu 'avukatlık meslek ilkeleriyle uyuşmadığı' gerekçesiyle eleştirilmişti. Avukatın reklam yaptığını söyleyen sosyal medya kullanıcıları İstanbul Barosu’na da Twitter’da şikayette bulundu.

Vapur tacizcisi serbest kaldı, videoyu çeken avukat isyan etti: Türk milleti adına verilen karar bu mu?
Söz konusu video hakkında bugün İstanbul Barosu Başkanı Mehmet Durakoğlu’ndan açıklama geldi.

Durakoğlu, Avukat Fatma Begüm Kaçmaz’ın Instagram hesabından paylaştığı video üzerine yaptığı açıklamada, “Yönetim Kurulumuz tarafından gereği yerine getirilmiştir” dedi.

Avukat Kaçmaz’ın meslekten ihraç edildiği iddialarına ilişkin Hürriyet gazetesine açıklama yapan Durakoğlu, “Disiplin kuruluna sevk edilip edilmemesi için soruşturma başlatıldı. İfadesi alınacak. İfadesi alındıktan sonra disiplin kuruluna sevk edilip edilmeyeceğine karar verilecek” dedi.

Avukat Fatma Begüm Kaçmaz ise konuyla ilgili soruları yanıtsız bıraktı. Kaçmaz’ın sahibi olduğu hukuk bürosu da herhangi bir açıklama yapmadı.

 

Yorum yaz