DÜNYA

ABD yargısının tahliye ettiği Hakan Atilla, İstanbul'da

ABD'de tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edilen eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın bulunduğu uçak, İstanbul'a indi. Atilla'yı havalimanında Albayrak karşıladı. Albayrak, "Ülkemizin ne kadar güçlü güzel evlatlar yetiştirdiğini, o evlatları yetiştiren ne güzel anne babaların olduğuna bir kez daha şahit oldum" dedi.
Sitede oku

New York JFK Havalimanı'ndan havalanan Atilla'nın da içinde bulunduğu Türk Hava Yolları'nın TK 2 sefer sayılı uçağı, saat 11.30'da İstanbul Havalimanı'na indi.

ABD yargısının tahliye ettiği Hakan Atilla, İstanbul'da

Atilla'yı, İstanbul Havalimanı VIP Salonu'nda eşi Burçin, oğlu Burkan, annesi Ayşe, babası Mehmet Işık Atilla, kardeşi Arzu Eralp ve kayınpederi, kayınvalidesi ile diğer yakınları karşıladı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan ile Türkiye Bankalar Birliği Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın ile öteki ilgililer de Mehmet Hakan Atilla'yı havalimanında karşılayanlar arasında yer aldı.

BAKAN ALBAYRAK: ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN

ABD yargısının tahliye ettiği Hakan Atilla, İstanbul'da

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ATİLLA'YI ARADI 

Bu arada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atilla ile telefonda görüştü ve hem kendisine hem de ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

ABD yargısının tahliye ettiği Hakan Atilla, İstanbul'da

Atilla'ya, İran yaptırımları davasında suçlu olduğu iddiasıyla 32 ay hapis cezası verilmişti.

ABD’nin İran'a yönelik yaptırımlarını delmekle suçlanan ve 19 Mart 2016’da ABD’de tutuklanan iş adamı Rıza Sarraf ise yargılanmasına kısa bir süre kala 26 Ekim 2017’de hakkındaki suçlamaları kabul etmiş ve savcılıkla işbirliğine gitmişti.

 

Yorum yaz