MULTİMEDYA

St. Petersburg’da Rusya Deniz Kuvvetleri Günü hazırlıkları

Sitede oku

Bunun kapsamında Neva Nehri üzerinde düzenlenecek askeri geçit töreninin provası yapıldı.

Resmi olarak 2006 yılından bu yana her yıl Temmuz ayının son haftasonunda kutlanan Rusya Deniz Kuvvetleri Günü çerçevesinde, Kuzey Denizi, Baltık Denizi, Karadeniz ve Hazar Denizi donanmalarının bulunduğu bölgelerde, savaş gemileri, denizaltıları ve askerlerin katıldığı çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Onlarca savaş gemisi, denizaltı, savaş uçağı ve çok amaçlı helikopterin katılımıyla gerçekleşen provanın görüntüleri, Sputnik’in galerisinde.

1 / 8
Bu yıl 28 Temmuz'da kutlanacak Rusya Deniz Kuvvetleri Günü öncesi St. Petersburg kentinde Neva Nehri üzerinde yapılan askeri geçit töreninin provasına katılan gemiler.
2 / 8
St. Petersburg'daki askeri geçit töreni provasına katılan Passat küçük füze gemisi.
3 / 8
Neva Nehri üzerindeki askeri geçit töreni provasına katılan Amiral Kasatonov fırkateyni.
4 / 8
St.Petersburg'daki askeri geçit töreni provasında yer alan 12700 Projesi kapsamında üretilen 'Aleksander Obukhov' mayın tarama gemisi.
5 / 8
St. Petersburg'da Rusya Deniz Kuvvetleri Günü öncesi yapılan askeri geçit töreni provasına katılan İl-38 denizaltı karşıtı uçakları ve Ka-28 çok amaçlı helikopterleri.
6 / 8
Rus Donanması'na ait 'Amiral Kasatonov' fırkateyni, St. Petersburg'da Rusya Deniz Kuvvetleri Günü öncesi yapılan askeri geçit töreni provası sırasında.
7 / 8
Resmi olarak 2006 yılından bu yana her yıl Temmuz ayının son haftasında kutlanan Rusya Deniz Kuvvetleri günü çerçevesinde, Kuzey Denizi, Baltık Denizi, Karadeniz ve Hazar Denizi donanmalarının bulunduğu bölgelerde, savaş gemileri, denizaltıları ve askerlerin katıldığı çeşitli etkinlikler düzenleniyor.
8 / 8
Askeri geçit töreni provasına katılan Ka-27 denizaltı karşıtı helikopteri, St. Petersburg semalarında.
Yorum yaz