SPOR

Serena Williams'a Wimbledon'da para cezası

Wimbledon Tenis Turnuvası'nın Çeyrek finale çıkan ABD'li tenisçi Serena Williams, çim korta raketiyle zarar verdiği gerekçesiyle 10 bin dolar ceza ödeyecek.
Sitede oku

Serena Williams, mağlup ettiği 18 yaşındaki Ukraynalı Yastremska’yı teselli etti
Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da 8. şampiyonluğunu kovalayan 37 yaşındaki Williams, organizasyon öncesinde antrenman kortlarında hazırlanırken raketiyle çim korta zarar verdiği gerekçesiyle 10 bin dolar para cezasına çarptırıldı.

Turnuvanın dördüncü turunda İspanyol Carla Suarez Navarro ile karşılaşan 11 numaralı seribaşı Serena Williams, rakibini 2-0 yenerek çeyrek finale çıkmıştı.

Bu, Williams'ın Wimbeldon'da aldığı ilk ceza değil. Profesyonel tenisçi geçen sene rakibi Carlos Ramos'a 'hırsız' ve 'yalancı' dediği için 16 bin dolar, 2016'da Christina McHale ile karşılaşması sırasında raketini kordun çimlerine fırlattığı için de 10 bin dolar ödemek zorunda kalmıştı. 

SADECE WILLIAMS DEĞİL

Turnuvanın organizatörleri, elendiği üçüncü tur maçında sinirlenerek 'Wimbeldon'a bomba düşmesini umduğunu' söylemeyen İtalyan Fabio Fognini'ye de 3 bin dolar para cezası verdi.

Fognini, ABD'li oyuncu Tennys Sandgren ile karşılaşmış ancak 12 -14 mağlup olmuştu. 

Yorum yaz