DÜNYA

İmamoğlu: Büyük mitingimizi 1 Nisan'da yapacağız

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, 'Cumhur İttifakı İstanbul'da büyük bir miting düzenleyecek. Siz de böyle bir miting düzenleyecek misiniz?' sorusuna, "Biz büyük mitingimizi 1 Nisan'da yapacağız 16 milyon insanla. Hiç kimse dışında kalmayacak, hiçbir sayı ile de ölçülemeyecek" yanıtını verdi.
Sitede oku

CHP tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Ekrem İmamoğlu, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Bayrampaşa'da esnaf ziyaretinde bulundu.

İstanbul için yeni anket: İmamoğlu 1 puan önde
İmamoğlu, ziyaret ettiği bir kahvehanede basın mensubunun, 'Cumhur İttifakı İstanbul'da büyük bir miting düzenleyecek. Siz de böyle bir miting düzenleyecek misiniz?' sorusuna şu yanıtı verdi:

"Her gün bir ilçedeyiz, her şey çok iyi gidiyor. İnsanlar kendiliğinden geliyor ve binlerce insanla buluşuyoruz. Bu buluşmalar çok güzel çok nitelikli. Onun için biz büyük mitingimizi 1 Nisan'da yapacağız 16 milyon insanla. Hiç kimse dışında kalmayacak, hiçbir sayı ile de ölçülemeyecek."

Cevatpaşa muhtarı Adnan Liçina'yı da ziyaret eden İmamoğlu, "Biz muhtarlarımız kim seçilirse, partisine bakmayacağız. Siyaseti sokmayacağız. İnsana hizmet edeceğiz" dedi.

Yorum yaz