DÜNYA

Çavuşoğlu-Lavrov görüşmesi bir kez daha ertelendi

Dışişleri Bakanlığı, Türk ve Rus dışişleri bakanları Mevlüt Çavuşoğlu ve Sergey Lavrov görüşmesinin ertelendiğini duyurdu.
Sitede oku

Çavuşoğlu ve Lavrov, 18 Mart’ta Antalya’da bir araya geliyor
Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’un 18 Mart 2019 tarihinde Antalya’da gerçekleştirileceği duyurulan Türkiye-Rusya Federasyonu Ortak Stratejik Planlama Grubu Toplantısı vesilesiyle ülkemize gerçekleştirmesi öngörülen ziyaret ertelenmiştir” denildi.

Çavuşoğlu ve Lavrov’un ilk olarak 12 Mart’ta bir araya geleceği duyurulmuş ancak görüşme ertelenmişti. Dışişleri Bakanlığı bu sabah yaptığı açıklamada da iki bakanın 18 Mart’ta bir araya geleceğini bildirmişti. Ancak yapılan son açıklama ile görüşme ikinci kez ertelenmiş oldu.

RUS DIŞİŞLERİ: ÇAVUŞOĞLU'NUN PROGRAMINDA MÜCBİR SEBEPLER DOĞMASI NEDENİYLE ERTELENDİ

Ardından Rusya Dışişleri Bakanlığı, Lavrov'un 18 Mart'ta Antalya'ya yapacağı ziyaretinin Çavuşoğlu'nun programında ortaya çıkan mücbir sebep nedeniyle ertelendiğini belirtti.

Rus Dışişleri basın sözcülüğünden Sputnik'e yapılan açıklamada, "Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun ayapacağı görüşme, Türk bakanın programında mücbir sebeplerin ortaya çıkması nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi" denildi.

Yorum yaz