DÜNYA

Soylu: Kılıçdaroğlu, Esenyurt'ta belediye meclis üyelerinin büyük bir bölümünü HDP-PKK iltisaklı olarak koyuyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kılıçdaroğlu, Esenyurt Belediyesi'nde neredeyse belediye meclis üyelerinin büyük bir bölümünü HDP-PKK iltisaklı olarak koyuyor. Bu kadar açık ve net. Türkiye'de 299 belediye meclis üyesi ve il genel meclis üyesi HDP ve PKK iltisaklı, CHP ve zillet ittifakının listelerinde var" dedi.
Sitede oku

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 31 Mart 2019'da düzenlenecek yerel seçime dair açıklamalarda bulundu.

Çavuşoğlu: CHP listelerindeki HDP'li adayların tamamını PKK yerleştirmiş
"Kılıçdaroğlu, Esenyurt Belediyesi'nde neredeyse belediye meclis üyelerinin büyük bir bölümünü HDP-PKK iltisaklı olarak koyuyor" iddiasını ileri süren Soylu, sözlerine "Bu kadar açık ve net. Türkiye'de 299 belediye meclis üyesi ve il genel meclis üyesi HDP ve PKK iltisaklı, CHP ve zillet ittifakının listelerinde var" diye devam etti.

Bakan Soylu, şunları kaydetti:

"Hem Türkiye'ye hakaret edecekler hem Türkiye aleyhine işler yapacaklar hem PKK'ya para gönderecekler hem de biz onlara hiçbir şey yapmayacağız, Türkiye'ye geldikleri zaman, 'bizim vatandaşımız.' Bunlar geldikleri zaman oh, Bodrum'da, Antalya'da güzel-güzel tatil yapacaklar, sonra da geri dönecekler. Bundan sonra böyle olmayacak. Gereğini devlet olarak yerine getireceğiz."

Yorum yaz