DÜNYA

Kore-ABD zirvesi öncesinde Vietnamlı berberden kampanya: Trump ve Kim modeli ücretsiz

Sitede oku

ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore lideri Kim Jong Un ile yapacağı ikinci barış görüşmelerinin Vietnam'ın başkenti Hanoi'de gerçekleşeceğini duyurmasının ardından, düzenlenecek zirve ülkenin gündemine oturdu.

Vietnamlı bir berber ise, saçlarını Donald Trump veya Kim Jong-un modeli kestirmek isteyen müşterilerinden ücret almayacağını açıkladı.

1 / 7
ABD Başkanı Donald Trump ile Kuzey Kore lideri Kim Jong Un arasında Vietnam'ın başkenti Hanoi'de gerçekleşecek zirve öncesinde bir berber ilginç bir kampanyaya imza attı.
2 / 7
Gerçekleşecek zirvenin onuruna ilan edilen kampyanyada, Trump ve Kim'in saç modellerini kestirmek isteyen müşteriler, herhangi bir ücret ödemeyecek.
3 / 7
Saçını Kim Jong-un modeli kestiren 9 yaşındaki To Gia Huy, "Mutlu oldum çünkü insanlar Kuzey Kore liderine benzediğimi düşünecek" ifadelerini kullandı.
4 / 7
66 yaşındaki Le Phuc Hai ise, "Trump'ın saçlarını seviyorum ve yaşıma uyuyor" dedi.
5 / 7
Kampanyayı başlatan berber Le Tuan Duong, eğlenmek amaçlı başlattığı kampanyaya gösterilen ilgi karşısında şaşırdığını belirtti.
6 / 7
Duong, "Barışı seviyorum ve savaştan çok nefret ediyorum. Ailemden çok sayıda kişi savaşlarda hayatını kaybetti, bu yüzden zirveyi çok destekliyorum" ifadelerini kullandı.
7 / 7
Kampanya, Hanoi'deki Tuan Duong Güzellik Akademisi salonunda gerçekleştirilecek ve 28 Şubat'a kadar sürecek.
Yorum yaz