DÜNYA

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Soyer: Yepyeni bir şey yaratacağız

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Soyer, "Çok heyecan verici, yepyeni bir şey yaratacağız, toplumda biriken muazzam bir enerji var, bunu çok doğru yerlere taşıyacağız" dedi.
Sitede oku

CHP İzmir adayları: Mart sonunda baharı getireceğiz
CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterdiği Tunç Soyer, Adnan Menderes Havalimanı'nda, kendisini karşılamaya gelen gruba teşekkür etti.

Havalimanında davul zurna ve sloganlarla kendisini karşılayan partilileri selamlayan Soyer, gazetecilere de değerlendirmelerde bulundu.

Gördüğü heyecan karşısında yorgunluk hissetmediğini, çok mutlu olduğunu dile getiren Soyer, "Yepyeni bir şey başka siyaset, yepyeni bir şey oluşturacağız. Türkiye, İzmir’den başlayarak değişecek" mesajı verdi:

"Yepyeni bir şey, başka bir siyaset, yepyeni bir şey oluşturacağız. Toplumda biriken muazzam bir enerji, heyecan var, bunu çok doğru yerlere taşıyacağız. Bu memleket İzmir’den başlayarak değişecek, buna inanıyorum."

İYİ Parti'den Tunç Soyer açıklaması: Tepkiyle karşılandı
"İnsan bu kadar büyük bir enerji olunca yorgunluğu hissetmiyor. Yorulmadım. Son 48 saate 3.5 saat uyudum, ama insan o yorgunluğu hissetmiyor, çünkü arkanızda muazzam insanların enerjisini hissediyorsunuz."

"Herkesin yüreğine sağlık, çok mutluyum, hepsini tek tek çok seviyorum. İyi ki varlar. Türkiye İzmir’den başlayarak değişecek.”

İyi Parti İzmir teşkilatının kendisinin adaylığına ilişkin parti tabanında tepki oluşturduğu yönündeki soruyu Soyer, şöyle yanıtladı:

"O, iki genel merkezin aralarında yapacakları bir çalışma, benimle ilgili bir şey değil, genel başkanlar değerlendirecek."

Yorum yaz