YAŞAM

ABD'li ünlü şarkıcı Chris Brown tecavüz şüphesiyle Paris'te gözaltına alındı

Fransa'nın yerel bir magazin dergisinde yer alan habere göre, ABD'li ünlü rap şarkıcısı Chris Brown'ın tecavüz şüphesiyle Paris'te gözaltına alındı.
Sitede oku

Chris Brown, Rihanna'yı nasıl dövdüğünü anlattı: Kendimi canavar gibi hissettim
'Closer' isimli yerel bir magazin dergisinde yer alan haberde, 15 Ocak'ı 16 Ocak'a bağlayan gece otel odasında Chris Brown tarafından tecavüze uğradığını öne süren 24 yaşındaki bir kadının şikayeti üzerine, Fransız polisinin ünlü müzisyeni Paris'te gözaltına aldığı belirtildi.

2 KİŞİ DAHA GÖZALTINDA

Fransız polisinden bir kaynağa göre, 2 kişinin daha tecavüz suçlamasıyla gözaltına alındı. Brown ve diğer 2 kişiyi tecavüzle suçlayan kadının, şikayetini Paris'in kuzeybatısında 17. yerel idareye yaptığı, söz konusu 2 kişiden birinin Brown'un koruması olduğu belirtildi.

ABD şarkıcı Chris Brown bir kez daha kadına şiddetten gözaltında
Sony Music ise Chris Brown'un gözaltına alınmasıyla ilgili açıklama yapmadı.

Müzisyenin suçlamalar hakkında bir açıklama yapması bekleniyor. Bu suçlama, Chris Brown'un saldırı suçlamasıyla ilk kez karşı karşıya kalışı değil. Daha önce geçen yıl Mayıs ayında, The New York Times, Brown'un polise intikal eden başka bir tecavüz vakasına adının karıştığını aktarmıştı.

Chris Brown, 2009 yılında o dönemde kız arkadaşı olan Barbadoslu şarkıcı Rihanna'ya saldırdığı suçlamasını kabul etmişti.Brown'un bu davayla ilgili gözetim altında tutulmak koşuluyla şartlı tahliye süresi 2015 yılında sona ermişti.

Yorum yaz