DÜNYA

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan videolu mesaj: Terör bataklığını kurutmadan durmayacağız

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, 2015 yılından beri çoğu Suriye'nin kuzeyinde planlanan terör saldırılarında 2 binden fazla vatandaşın yaşamını yitirdiğini belirterek, "Sınırımızın yanıbaşındaki terör bataklığını kurutmadan durmayacağız" dedi.
Sitede oku

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, Twitter hesabından PKK/YPG, DAEŞ ve FETÖ'nün Türkiye'de gerçekleştirdiği saldırıların görüntülerinden oluşan bir video paylaştı.

ABD'li senatör Lindsey Graham'ın Türkiye ziyareti öncesinde yapılan paylaşımda, Türkiye'nin terörle mücadelede kararlılığına ve haklılığına dikkat çekildi.

Videoda da son üç yılda PKK/YPG, IŞİD ve FETÖ'nün 100'den fazla ölümcül saldırısıyla karşı karşıya kalan Türkiye'nin her türlü teröre karşı mücadele ettiği vurgulandı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan Trump'a: Türkiye Kürtlerin düşmanı değil hamisidir
Video, örgütlerin Türkiye'de gerçekleştirdiği saldırıların kronolojisi ve görüntüleriyle birlikte hayatını kaybedenlerin ve yaralananların bilgilerinden oluştu.

2015 yılından beri 2 binden fazla vatandaşın yaşamını yitirdiğini belirten Altun, terör saldırılarının çoğunun Suriye'nin kuzeyinde planlandığına dikkat çekti.

Altun, "Milletimiz bu saldırılardan orantısız etkilendi. Adalet yerini bulana kadar yolumuzdan dönmeyeceğiz. Sınırımızın yanıbaşındaki terör bataklığını kurutmadan durmayacağız" ifadelerini kullandı.

Yorum yaz