YAŞAM

Sahnede 17 yaşındaki hayranını öpen Drake eleştirilerin hedefinde

ABD'de özellikle Hollywood yıldızlarına yönelik taciz skandalının etkisi devam ederken, ünlü rapçi Drake'in sahnede 17 yaşındaki bir kızı öperken çekilen görüntüleri ortaya çıktı.
Sitede oku

2010 yılında ABD'nin Colorado kentindeki konserde çekildiği belirtilen videoda rapçi, sahneye davet ettiği 17 yaşındaki kızla dans ettikten sonra saçlarının çok güzel koktuğunu söylüyor.

Oscar ödüllü oyuncu Geoffrey Rush taciz iddialarını reddetti
 Videoda daha sonra Drake'in 17 yaşındaki kızın arkasına geçerek boynunu ve omzunu öptüğü görülüyor.

Bu sırada seyircilerin bağışları ve alkışları duyulan videoda Drake, kıza yaşını soruyor ve "17" cevabını alınca da "Henüz hapse giremem" diyor.

Drake ayrıca kızın yaşını öğrendikten sonra "Suçlu mu hissetmeliyim bilmiyorum ama iyi zaman geçirdim" diyor ve kızı alnından, yanaklarından ve dudağından öpüyor.

Videonun sosyal medyada yayılmasının ardından birçok kullanıcı Drake'e tepki göstererek artık onun şarkılarını dinlemeyeceklerini belirtti.

Kevin Spacey tacizden hakim karşısına çıkacak
​USA Today gazetesi, Drake'in konu ile ilgili yorum yapmayı reddettiğini belirtti. Drake, videonun çekildiği sırada 23 yaşındaydı.

2017'nin Ekim ayında patlak veren Harvey Weinstein'ın taciz skandalı sonrasında Hollywood'da utanç listesi gün geçtikçe uzadı. 

Bugün, Kevin Spacey, Dustin Hoffman, James Toback, Jeremy Piven, Ben Affleck ve Roy Price gibi ünlü isimler taciz skandallarıyla anılıyor.

Yorum yaz