DÜNYA

Peskov, eşinin gösterisini izlemek için işten ‘kaçtı’

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, artistik buz patinajcı eşi Tatyana Navka’nın yeni yıl şovu için işten ‘kaçmak’ zorunda kaldığını söyledi.
Sitede oku

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in yanı sıra milletvekillerinin de katıldığı Moskova'daki Bolşoy Tiyatrosu'nda yeni yıl için verilen davette Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov bulunamadı. Putin ve milletvekilleri ‘Fındıkkıran Balesi'ni de izledi.

Peskov, bunun yerine eşi Tatyana Navka'nın ‘Alekkiy svetoçek' (Kırmızı çiçek) isimli yeni yıl şovuna katıldı. Gösteri öncesinde gazetecilere konuşan Peskov, bunun için işten kaçmak zorunda kaldığını ifade etti.

 

 

Eşini uzun zamandır görmediği için gösterinin çok güzel olmasını beklediğini belirten Peskov esprili bir dille "Kaçtım. İzin bile istemedim. Yoğunluk bitmişti. Bugün Fındıkkıran'da değil burada olmam gerekiyordu. Son aylarda nadiren görüşüyoruz. Çünkü benim de onun da çok işi var. Aslına bakarsanız uzun zamandır tüm ekip yoğun çalışıyor. İşlerini çok seviyorlar, imrenilesi. Gerçek birer profesyoneller" dedi.

Yorum yaz