DÜNYA

Ulusal şampiyonada üçüncü olan Rus dans ikilisi: Tuktamışeva için soyunduk

Rusya Artistik Patinaj Şampiyonası’nda üçüncü olan dans ikilisi Sofya Yevdokimova ve Yegor Bazin, sağlık durumu nedeniyle şampiyonaya katılamayan artistik patinajcı Yelizaveta Tuktamışeva için pistte soyunduklarını söyledi. Tuktamışeva, Kanada şampiyonasında böyle bir trend yaratmıştı.
Sitede oku

Russia Today'e konuşan ve Rusya Artistik Patinaj Şampiyonası'nda üçüncü olan dans ikilisi, Sofya Yevdokimova ve Yegor Bazin, yarışmada Tuktamışeva'nın yokluğunu aratmak istemediklerini belirtti.

Yevdokimova "Saransk'a gelip bir kez daha soyunamayan Yelizaveta Tuktamışeva'ya desteğimizi göstermek istedik. Yegor, Michael Jackson'dan bir şarkı seçti, sonra kıyafetlerimizi seçmeye başladık. Ben de neden soyunmayalım diye düşündüm" dedi.

​Yevdokimova, üzerinden bazı kıyafetlerini çıkarmasını ‘striptiz' olarak nitelendiremeyeceğini, kadın sporcuların birçoğunun pistte benzer sporcu sütyenleriyle kaldığını ifade etti.

İki Rus sporcu daha buz üstünde soyunanlar kervanına katıldı
Yedvokimova, performansı sırasında ceketini çıkarıp sütyeniyle kalmıştı.

Kanada Artistik Patinaj Şampiyonası'nda ‘Toxic' isimli şarkı eşliğinde piste çıkan Tuktamışeva, performansı sırasında soyunmuş ve böyle bir trend başlatmıştı. 22 yaşındaki Tuktamışeva, geçirdiği zatürree nedeniyle Saransk'ta yapılan ulusal şampiyonaya katılamayıp 12 yıllık geleneğini bozmak zorunda kaldı.

Yorum yaz