DÜNYA

Cengiz Semercioğlu'ndan Murat Özdemir tepkisi: 5 ayrı suçtan kaydı olan biri nasıl her hafta ekrana çıkartılıp yarıştırılır?

Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu, MasterChef Murat Özdemir'in 5 ayrı suçtan sabıka kaydı olduğunu belirterek, "Uyuşturucudan aile içi şiddete kadar 5 ayrı suçtan kaydı olan biri nasıl her hafta ekrana çıkartılıp yarıştırılır?" diye sordu.
Sitede oku

Acun Ilıcalı'dan Murat Özdemir açıklaması: Gözümü kapatıp şuradan bin kişinin arasına dalsam daha fazla psikopat bulurum
Hürriyet yazarı Semercioğlu, papağanına uyguladığı işkenceyi sosyal medyadan paylaşan Murat Özdemir'in denetimli serbestlikten faydalandığını ve 5 ayrı suçtan kaydı olduğunu belirtti.

"Uyuşturucudan aile içi şiddete kadar 5 ayrı suçtan kaydı olan biri nasıl her hafta ekrana çıkartılıp yarıştırılır?" diye soran Semercioğlu, 'Yarışmacıya terapiyi Acun mu yapacak' başlıklı yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Daha önce 'Yemekteyiz'de yarışırken sabıka kaydı istenmiş Murat Özdemir'den ve nasıl olduysa temiz kağıdı getirmiş Murat… Bu yüzden de MasterChef'te yarışırken yeniden sabıka kaydı istenmemiş kendisinden. Doğrusu yeniden istenmesiydi ama istense belki yine sahte rapor getirecek ve ekrana çıkacaktı."

Yorum yaz