DÜNYA

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu: Tüm İstanbulluların kalbini kazanmaya geldik

CHP'nin Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerdeki İstanbul adayı Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu. İmamoğlu, "Yeni bir başlangıcı ve yeni bir dönemi hep birlikte paylaşacağımızdan yüzde yüz emin biri olarak İstanbulluların huzuruna çıkmış bulunmaktayım. Tüm İstanbulluların kalbini kazanmaya geldik" diye konuştu.
Sitede oku

CHP Parti Meclisi'ndeki oylamada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ismi, oy çokluğuyla kabul edildi.

CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş: Yolumuz açık olsun
Kararın ardından kameraların karşısına geçen İmamoğlu, sözlerine tüm İstanbullulara ve İstanbul'da yaşayanlara teşekkür ederek başladı.

İmamoğlu, "Çok kararlı bir süreci yaşayacağız ama aynı zamanda erdemli, özenli ve ahlaklı bir süreci İstanbul'a yaşatacağımızdan bütün vatandaşlarımız emin olabilirler. Yeni bir başlangıcı ve yeni bir dönemi hep birlikte paylaşacağımızdan yüzde yüz emin biri olarak İstanbulluların huzuruna çıkmış bulunmaktayım. Tüm İstanbulluların kalbini kazanmaya geldik. Allah hiç kimseyi mansup etmesin" diye konuştu.

İmamoğlu, Twitter hesabından da, "İstanbul'un geleceği ve İstanbulluların mutluluğu için yola çıkıyoruz. Beni bu göreve layık gören partime, genel başkanımıza ve tüm İstanbullulara içtenlikle teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

Yorum yaz