YAŞAM

Buz üstünde soyunan Tuktamışeva’dan Neymar’a: Ben buz üstünde kariyerim boyunca daha az düştüm

Dünya şampiyonu ve Kanada Grand Prix’te yaptığı striptiz şovuyla adından söz ettiren Rus artistik patinajcı Yelizaveta Tuktamışeva, Paris Saint-German’da (PSG) forma giyen yıldız futbolcu Neymar’ın takımının Liverpool maçında düşmesiyle ilgili esprili bir dille “Ben buz üstünde kariyerim boyunca Neymar’dan daha az düştüm” ifadelerini kullandı.
Sitede oku

Kanada Grand Prix'te Britney Spears'ın ‘Toxic' şarkısı eşliğinde yaptığı striptiz dans ile hafızalara yer eden ve mesleği gereği buz üstünde dönüşler ve düşüşlerin ‘piri olan' 20 yaşındaki Tuktamışeva, gözünü yeşil sahalara çevirdi.

Tuktamışeva, PSG-Liverpool Şampiyonlar Ligi maçında Neymar'ın maçtaki halleriyle ilgili esprili bir paylaşım yaptı.

​Sporcu Twitter'da "PSG-Liverpool maçını izledim. Kariyerim boyunca Neymar'ın 90 dakikada düştüğünden daha az düştüm" ifadelerini kullandı.

​Kullanıcıları güldüren paylaşım çok sayıda beğeni ve retweet aldı. Kullanıcılar Tuktamışeva'nın ‘haklı' olduğunu belirtti.

​Diğer yandan Tuktamışeva'yı eleştirenler de oldu. @OmJunior_92 hesabı, Tuktamışeva'ya Neymar'ın herhangi birinin ömür boyu kazandığından fazla para kazandığına dikkat çekti.

​@GreatSonar da Tuktamışeva'nın şovu sırasında soyunmasını eleştirerek "Peki o 90 dakikada kaç kere soyundu?" ifadelerini kullandı.

Yorum yaz