YAŞAM

Güney Kore ulusal futbol liginde korkutan sakatlık: Genç futbolcunun boynu kırıldı

Güney Kore Ligi'nde Gwangju FC takımının formasını giyen Lee Seung-Mo, takımının Daejeon Citizen ile karşı karşıya geldiği mücadelenin 5.dakikasında, hava topuna çıktığı sırada sert bir şekilde düşünce boynunu kırdı. Genç futbolcunun hastaneye kaldırıldığı ve durumun iyi olduğu belirtildi.
Sitede oku

Güney Kore ulusal futbol ligi K-League'de oynanan play off karşılaşmasında, Gwangju FC forması giyen Lee Seung-Mo'nun hava topuna çıktığı bir pozisyonda kontrolsüz düşmesi sonucu boynu kırıldı.

Gwangju FC'nin, Daejeon Citizen karşısında 1-0 geride götürdüğü karşılaşmanın 5. dakikasında yaşanan pozisyonda, boynu kırılan Lee Seung-Mo'nun vücudunun farklı bölgelerinde de kırıklar oluştuğu belirtildi.

Korkutan sakatlık sonrasında ilk olarak sahada hazır bulunan sağlık görevlilerinin müdahalede bulunduğu Lee Seung-Mo'nun kısa sürede hastaneye kaldırıldığı ve yapılan incelemede, boynu üzerine düştükten sonra bilincinin kaybı yaşadığı ve omurgasında 3 adet kırık olduğu aktarıldı.

'3 AY SONRA SAHALARA DÖNEBİLECEK'

Gwangju FC kulübü sözcü yaptığı açıklamada, Lee'nin tam olarak iyileşeceğini ve boynunda 3 adet kırık olmasına rağmen kafasından hiçbir sakatlık yaşamadığını söyledi.
Lee'nin 2 hafta daha hastanede müşahede altında tutulacağını ve yaklaşık 3 ay sonra sahalara dönebileceğini belirten sözcü, Lee'nin sadece kafa topuna çıktığını hatırladığını ve acil servise gelinceye kadar geçen süreye dair hiçbir şey hatırlamadığını aktardı.

A post shared by 광주시민프로축구단 (@gwangju_fc) on Nov 28, 2018 at 11:56pm PST

GÜNEY KORE FUTBOLUNUN YÜKSELEN YILDIZIYDI

Güney Kore futbolunun yükselen yıldızlarından Lee, Tottenham'ın yıldızı Son Heung-min ile birlikte Güney Kore'yi Asya Oyunları'nda zafere taşımıştı.

Yorum yaz