DÜNYA

AK Partili Ünal: Gereksiz tartışmalar oy oranlarını tehdit edecek risklere dönüşüyor

Eski AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerle ilgili olarak kaleme aldığı yazısında "Gereksiz tartışmalar oy oranlarını tehdit edecek risklere dönüşüyor" ifadesini kullandı.
Sitede oku

Aydın Ünal, "Yerel seçim ve riskler" başlığıyla yayımlanan yazısında "FETÖ ile mücadele zorlu ve karmaşık bir süreç. Mücadele en başındaki kararlılıkla sürdürülüyor ancak zorluklar ve karmaşa artık risk potansiyeli sergiliyor" ifadesini kullandı.

AK Partili Ünal'dan belediye başkanı tarifi: Çakarlı arabasıyla, rahatsız edici sireniyle trafiği yarıp geçmemeli
"Seçime giderken açılan gereksiz tartışmalar da AK Parti'nin oy oranlarını tehdit edecek risklere dönüşüyor. Delilerin kuyuya attıkları taşlar AK Parti'ye oy verenleri incitebiliyor" diyen Ünal, şöyle devam etti:

— AK Parti, kendi içinden üretilen gereksiz gündemin ya da muhaliflerin ürettiği gündemin peşine takılmak zorunda kalıyor. AK Parti'nin, güncel tartışma meselelerini kendisinin ürettiği, ya da ortaya çıkan güncel tartışmaları herkesi rahatlatacak derecede noktaladığı, o eski özgüvenli, sarih, net söylem ve gündem belirleme gücüne yeniden dönmesi gerekiyor. Medya ve sosyal medyadaki yeni düzenin AK Parti'ye faydadan çok risk getirdiğini de artık görmemiz lazım.

— AK Parti tabanı dahi haberleri muhalif kaynaklardan öğrenmeye çabalıyor. AK Parti'nin 24 Haziran seçim kampanyası öncekilerle kıyas kabul etmeyecek kadar sorunluydu. Muhalefetin seçim kampanyalarının da artık AK Parti seviyesine yaklaştığı görülüyor. Kampanya tamamen özgür zeminde üretilir. Rahmetli Erol Olçok'un başarısı cesaretinden kaynaklanıyordu. 31 Mart'a giderken kampanya konusunun mutlaka özgür bir zemine kavuşturulması gerekiyor.

Yorum yaz