MULTİMEDYA

'Akıllı telefonum olmadan asla'

Sitede oku
1 / 5
AFP fotoğrafçılarının, dünya genelinde akıllı telefon kullanıcılarının fotoğraflarından derleyerek oluştuğu 'Akıllı telefonum olmadan asla' isimli albümden renkli görüntüler.
2 / 5
Ugandalı bir girişimci olan Moris Atwine, akıllı telefonlar için kan örneği gerekmeden ve sonuçların saniyeler içerisinde elde edilmesine imkan sağlayan bir sıtma teşhis uygulaması geliştirdi.
3 / 5
Akıllı telefonunu ‘erkek arkadaşı’ olarak tanımlayan Pekinli Vlogger Qiao Xi, tamamen maviye bürünmüş stüdyosunda yaptığı canlı yayınlarda, şarkılarını, dans hareketlerini ve günlük yaşamıyla ilgili gözlemlerini Huoshan kanalı aracılıyla 600 bin takipçisiyle paylaşıyor.
4 / 5
Akıllı telefonunu Finlandiya’nın ormanlarını denetleme ve kontrol etmede kullanan Inna Salmien, telefonunun ormanda kaybolduğunda kendisi için bir cankurtaran görevi üstleneceğinin de farkında.
5 / 5
Kenyalı bir öğrenci olan Imelda Mumbi, akıllı telefonunu çoğunlukla eğlence için kullansa da ders çalıştığında da telefonundan yardım almaktan geri kalmıyor. Mumbi, dünya genelinde 3 milyon kullanıcıya sahip Eneza isimli interaktif eğitim uygulamasının derslerinde kendisine yardımcı olacağına inancı tam.
Yorum yaz