MULTİMEDYA

Amerikan Müzik Ödülleri rekoru kıran Taylor Swift'ten 'Ara seçimde oy verin' çağrısı

Sitede oku
1 / 8
‘Yılın Turnesi’, ‘Yılın Sanatçısı’, ‘En İyi Pop/ Rock Albümü’ ve ‘En İyi Pop/ Rock Kadın Sanatçı’ kategorilerinde ödülü evine götüren Taylor Swift böylece bu ödül töreninde kazandığı toplamda 23 ödülle bir rekora imza attı. AMAs’de en çok ödül kazanan kadın sanatçı olarak kayıtlara geçen Swift, Whitney Houston’ı (21 ödül) geride bırakmış oldu. Bu arada ilk kez suskunluğunu bozup kasımdaki ara seçimlerde Demokrat adaylara destek açıklayan Swift, ödül konuşmasında da oy verme çağrısı yapmadan geçmedi. Ödüllerin halk oylamasıyla belirlendiğini hatırlatan Swift “Halkın oyladığı diğer bir şey ne biliyor musunuz? 6 Kasım’daki ara seçimler.”
2 / 8
Camila Cabello- En İyi Yeni Sanatçı, En İyi Düet, En İyi Pop/ Rock Şarkısı, En İyi Klip
3 / 8
Cardi B- En İyi Rap/ Hip Hop Şarkıcısı, En İyi Rap/ Hip Hop Şarkısı, En İyi Soul/ R&B Şarkısı
4 / 8
Post Malone- En İyi Pop/ Rock Erkek Şarkıcı, En İyi Rap/ Hip Hop Albümü,
5 / 8
Khalid- En İyi Soul/ R&B Erkek Şarkıcı
6 / 8
En İyi Sosyal Sanatçı ödülünü ise Güney Koreli BTS grubu kazandı. Geçen yılki Amerikan Müzik Ödülleri’nde ‘DNA’ adlı şarkılarını seslendiren ve bu törende sahneye çıkan ilk Güney Koreli grup olan BTS, bu yıl ise İngiltere konserleriyle çakışması nedeniyle törene bir video mesaj göndermekle yetindi.
7 / 8
Bu arada K-Pop grubu NCT 127 de performans sergilemeseler de Amerikan Müzik Ödülleri davetlileri arasındaydı. Grup, ilk İngilizce şarkıları olan Regular'ı 8 Ekim'de piyasaya sürmüştü.
8 / 8
Kırmızı halıda, Girls' Generation grubu üyelerinden ve kısa süre önce ikinci single'ını çıkaran Tiffany Young da vardı.
Yorum yaz