YAŞAM

Aurelio Çorumspor'da: 'Özel bir kulübe geldim'

Eski milli futbolcu Mehmet Aurelio, Türkiye 3. Futbol ligi 3. grup takımlarından Çorum Belediyespor’a teknik direktör oldu.
Sitede oku

Şenol Güneş'ten Karius yorumu: Dış görünüş ayrıcalık getirmez
Brezilya doğumlu Türkiye vatandaşı ve eski milli futbolcu Mehmet Aurelio, Türkiye 3. Futbol ligi 3. grup takımlarından Çorum Belediyespor'a teknik direktör oldu.

Çorum Belediyespor tesislerinde düzenlenen imza töreninin ardından göreve başlayan Aurelio, futbolcularla tek tek tanışarak kısa bir toplantı yaptı.

'ONU ÇORUMLU MEHMET YAPACAĞIZ'

Çorum Belediyespor kulübü başkan Fatih Özcan ise imza töreninde yaptığı konuşmada, "O arzuladığımız günlere Mehmet hocamla kavuşacağımıza eminiz. Sezon sonu kupayı alacağız. Kendisini Türk vatandaşı yaptık, buradaki başarılarıyla da Çorumlu Mehmet yapmayı başaracağız" dedi.

Şampiyonluk kupasında fesleğen yetiştirmişler
'İNŞALLAH ŞAMPİYONLUK YAŞAYACAĞIZ'

Teknik direktör Mehmet Aurelio da Başkan Fatih Özcan ve kulüp yöneticilerine bu göreve kendisi layık gördükleri için teşekkür ederek, "Çorum Belediyespor gibi özel bir kulübe geldim. Yöneticilerimiz, teknik kadromuzu ve taraftarlarımızla Çorum Belediyespor için koşturacağız. İnşallah şampiyonluk yaşayacağız" ifadelerini kullandı.

Yorum yaz