MULTİMEDYA

2018 FIFA Ödülleri sahiplerini buldu

Sitede oku

Törende ayrıca FIFA ile Uluslararası Profesyonel Futbolcular Birliği (FIFPro) tarafından Yılın 11'i açıklandı. Dünyanın yıldız futbolcularını bir araya getiren törenden ilginç görüntüler, Sputnik’in galerisinde.

1 / 11
FIFA Yılın En İyi Erkek Futbolcusu Ödülü'nü kazanan Real Madrid'in Hırvat yıldızı Luka Modric ailesiyle birlikte kameralar önünde poz veriyor.
2 / 11
Yılın en iyi golüne layık görülen Puskas Ödülü, Liverpool'dan Mısırlı Muhammed Salah'a verildi.
3 / 11
Brezilyalı futbolcu Dani Alves, 2018 FIFA Ödülleri töreni öncesi poz veriyor.
4 / 11
FIFA Fair Play Ödülü'nü bu sezon Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da forma giyen Alman Lennart Thy kazandı. Thy bu ödüle, geçen sezon takımı Venlo'nun PSV ile maç yapacağı gün bir hastaya kök hücre bağışında bulunması nedeniyle layık görüldü.
5 / 11
Real Madrid kulübünde forma giyen Sergio Ramos (solda) ve Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldo, ödül töreni öncesi kırmızı halıda kucaklaşırken.
6 / 11
Erkek futbolunda yılın teknik direktörü seçilen ve Fransa Milli Takımı ile 2018 FIFA Dünya Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Fransız Didier Deschamps (sağda) ve Fransa Mill Takımının oyuncusu N'Golo Kante (solda)
7 / 11
İspanyol futbolcu Sergio Ramos ve eşi Pilar Rudio kırmızı halıda poz veriyor.
8 / 11
Yılın 11'ine seçilen futbolcular arasında giren Brezilyalı defans oyuncusu Dani Alves, ödül töreni sırasında.
9 / 11
FIFA Taraftar Ödülünü Peru taraftarları kazandı.
10 / 11
En iyi kadın futbolcu ödülünü ABD'nin Orlando Pride takımında forma giyen Brezilyalı Marta kazandı.
11 / 11
FIFA ile Uluslararası Profesyonel Futbolcular Birliği (FIFPro) tarafından belirlenen Yılın 11'ine şu futbolcular seçildi: David De Gea (Manchester United/İspanya), Dani Alves (PSG/Brezilya), Sergio Ramos (Real Madrid/İspanya), Raphael Varane (Real Madrid/Fransa), Marcelo (Real Madrid/Brezilya), Eden Hazard (Chelsea/Belçika), Luka Modric (Real Madrid/Hırvatistan), N'Golo Kante (Chelsea/Fransa), Lionel Messi (Barcelona/Arjantin), Cristiano Ronaldo (Real Madrid-Juventus/Portekiz), Kylian Mbappe (PSG/Fransa)
Yorum yaz