DÜNYA

Selvi: Akşener, MHP ve Bahçeli hakkında öyle laflar etti ki kavga çıkarır

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, dün yapılan olağanüstü kurultayda yeniden İYİ Parti Genel Başkanlığı görevine getirilen Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile kavgası olduğunu söyledi. Selvi, "MHP ve Bahçeli hakkında öyle laflar etti ki kavga çıkarır" dedi.
Sitede oku

Meral Akşener yeniden İYİ Parti Genel Başkanı seçildi
Akşener'in konuşmasını dikkatle dinlediğini belirten Selvi, "Gözü hala MHP'de olanlara yönelik önemli mesajlar vardı" dedi.

Selvi, "İyi Parti kongresinde ne oldu?" başlığıyla yayımlanan yazısında Akşener'in İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz ile genel başkan yardımcıları Koray Aydın ve Müsavat Dervişoğlu'nun Bahçeli'nin elini sıkmasından rahatsız olduğunu belirtti.

Akşener'in "İYİ Parti bir aktarma istasyonu değildir. İYİ Parti, emanet kabulcüsü hiç değildir. Bir hışımla evden çıkıp sonra da köşe başından kapıyı gözleyenler, pişmanlar değiliz" ifadesini aktaran Selvi, sözlerine şöyle devam etti:

"Akşener'in iki kişiyle kavgası var. Biri Cumhurbaşkanı Erdoğan'la, diğeri ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile. Seçimlerde Erdoğan'a karşı yıpratıcı bir kampanya yürüttü. Sonuç ortada. Belli ki seçim sonuçlarından ders almamış. MHP ve Bahçeli hakkında öyle laflar etti ki kavga çıkarır. MHP ile İYİ Parti arasındaki siyasi kan davası bitmez."

 

 

Yorum yaz