YAŞAM

Serap Çifçi, Moskova'da yapacağı konserini, Kızıl Ordu Korosu'ndaki hayatlarını kaybeden meslektaşlarına adayacak

Antalya Devlet Opera ve Bale sanatçısı Serap Çifçi, Moskova'da düzenlediği basın toplantısında, 10-12 Ağustos arasında "Krasnaya Presnya" parkında düzenlenecek olan Türkiye festivalindeki konserini, Aralık 2016'daki uçak kazasında hayatını kaybeden Aleksandrov Rus Kızıl Ordu Korosu ve Dans Topluluğu’ndan meslektaşlarına adayacağını açıkladı.
Sitede oku

Opera sanatçısı Serap Çiftçi, Moskova’da konser verecek
Moskova'daki festivalde en ünlü Türk müzik eserlerini ve dünya klasik eserlerini de seslendirecek olan sanatçı "Bu üç gün boyunca seslendireceğim eserleri trajik uçak kazasında hayatını kaybeden Aleksandrov Rus Kızıl Ordu Korosu ve Dans Topluluğu'ndan meslektaşlarıma adamak istiyorum. "Katyuşa", "Oçi çorniye" ve "Podmoskovnye veçera" şarkılarını da Rus izleyicilerimle beraber seslendirmek istiyorum" dedi.

Geçen yıl da Moskova'da sahne alan ve ikinci kez davetiye almanın kendisine verdiği memnuniyeti dile getiren Çiftçi, "Bu festival, birbirimizi daha iyi tanımamız için harika bir fırsat. Tabii ki, Türk kültürü çok geniş ve tanıtımını üç güne sığdırmamız imkansız, ancak ülkemizi ziyaret eden misafirlerimizin sürekli ilgisini çeken Türk kültürünün temel sanatsal başarılarını da göstermeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Yorum yaz